duminică, 20 ianuarie 2013

ORGANIC NONI

Datorită suprapopulării şi a interesului din ce în ce mai mare pentru un stil de viaţă sănătos,  consumul de fructe şi legume la nivel global a crescut. Acest necesar de legume şi fructe nupoate fi asigurat doar din natură şi de aceea este nevoie de surse suplimentare de producţie, chiar şi în cazul fructelor exotice.
Pentru a face faţă cererii mari, unii agricultori încearcă să forţeze solurile secătuite de elemente nutritive să producă recolte mărite folosind pesticide artificiale şi agresive. Din această cauză, niciodată nu putem şti cu certitudine dacă alimentele pe care le consumăm sunt poluate sau nu.  În acelaşi timp, producerea de legume şi fructe prin aplicarea metodelor naturale câştigă din ce în ce mai mult teren şi din ce în ce mai multă importanţă în ultima vreme.  Noi am creat noul Organic Noni pentru a te ajuta să te bucuri de avantajele unui produs certificat  organic de calitate! 

Criteriile pe care se bazează agricultura organică sau „bio” diferă de la o ţară la alta, dar, toate produsele, fără nicio excepţie, trebuie să fie conforme cu unele cerinţe foarte stricte.

  • Fructele şi legumele obţinute din agricultura organică sunt cultivate pe suprafeţe mai mici, cu mai multă grijă şi prin folosirea metodelor tradiţionale.
  • Nu se folosesc îngrăşăminte sau pesticide din comerţ şi, în plus, este interzisă folosirea seminţelor sau a altor organisme modificate genetic.
  • Datorită utilizării substanţelor naturale, fructele sunt mai gustoase şi mai hrănitoare, conţinând mai mulţi nutrienţi necesari (antioxidanţi şi minerale) faţă de acelea provenite din agricultura industrială.
  • Fermele certificate ecologic nu poluează mediul înconjurător.

Organic Noni este un supliment alimentar în formă lichidă, care conţine suc de noni certificat organic, şi are un gust excelent pe care-l datorează fructelor de zmeură certificată organic. Puritatea trecutului şi a viitorului se combină în acest produs, căci sucul de noni pe care noi îl îmbuteliem provine dintr-o fermă ecologică şi este obţinut prin metode moderne şi sterile. 

Compania CaliVita utilizează numai materii prime de o calitate excelentă. Polinesian Noni este obţinut din fructe crescute în natură, în vreme ce Organic Noni este obţinut din fructe provenite de la o fermă certificată ecologic.