miercuri, 23 ianuarie 2013

PENTRU A CUMPARA PRODUSELE NECESARE PUTETI FOLOSI CODUL -0402063565 IN TOATE MAGAZINELE CALI VITA

Dacă e iarnă, e vitamina C!

CaliVita International este mândră să le ofere stimaţilor ei clienţi cea mai largă gamă de produse cu vitamina C. În acelaşi timp, ne străduim să duplicăm acest efort pentru fiecare produs pe care îl comercializăm.
Cu toate acestea, ştim că alegerea produsului potrivit pentru TINE nu este întotdeauna uşoară.
  • Dacă eşti în căutarea unui produs pentru copii, gustos, uşor de mestecat şi care nu atacă dinţii, un produs care să le asigure necesarul zilnic de vitamina C, alege Lion Kids C! Nu conţine zahăr, iar îndulcitorul natural din compoziţia sa, xylitolul, poate sprijini dezvoltarea sănătoasă a dinţilor, reducând riscul apariţiei cariilor.
  • Dacă nu consumi o cantitate suficientă de legume şi fructe, locuieşti într-un mediu poluat, fumezi şi/sau consumi alcool, C Plus poate reprezenta soluţia perfectă pentru tine, care să îţi ofere un sprijin zilnic împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.
  • În cazul în care eşti susceptibil la infecţii şi te concentrezi pe protecţia sistemului imunitar, alege C300 Plus sau Liquid C. Primul produs se prezintă sub formă de tablete, iar cel de-al doilea este un supliment alimentar lichid, ambele fiind fără adaos de coloranţi şi zahăr. Liquid C a fost conceput în special pentru a satisface nevoile persoanelor în vârstă, femeilor însărcinate şi ale copiilor.
  • Dacă practici un sport, depui efort fizic intens, eşti stresat sau te recuperezi după o boală (ori doreşti să previi îmbolnăvirea), alege tabletele noastre de 500 mg sau 1.000, pentru că probabil ai nevoie de o doză sporită de vitamina C.

CaliVita a pus întotdeauna accentul pe cercetare şi dezvoltare, prin urmare ne lărgim în continuu gama de produse, recurgând la cele mai noi tehnologii şi încercând să utilizăm culturile organice, ori de câte ori acest lucru este posibil. În curând în reţeaua CaliVita: C1000 Plus, cu eliberare întârziată şi cu măceşe organice!